Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige


Afvallen / afslanken is booming business. Ofschoon het economisch soms wat minder gaat, nemen de omzetten van de dieetindustrie al jaren toe. Je kunt geen tijdschrift openslaan of er pronkt wel een afbeelding van een dame met een perfect lichaam. Rolmodellen noemen we ze! Het grootste deel van de bevolking kent echter andere maten. We willen maar al te graag iets weghebben van het model dat gebruikt wordt om diverse producten aan te prijzen.Afvallen op zich is natuurlijk geen slecht streven. Een slank lichaam is vaak ook een gezond lichaam, maar hoe kunnen we dit bereiken?

Zoals al gezegd, de dieetindustrie helpt u graag van wat overtollig gewicht af. Vaak blijkt het hier echter niet om lichaamsgewicht te gaan maar het gewicht in uw portemonnee. Met de mooiste commercials haalt men u over om een pilletje, crashdieet of boek over afvallen te kopen. Denk eens na, hoeveel keer heeft u zelf al een dieet geprobeerd? Het gewicht kwam echter net zo snel weer terug, of niet? U wilt liever een permanente gewichtsreductie?

Effectief afvallen met hypnose - Afvallen met behulp van hypnose? Nog nooit van gehoord! En waarom zou dat moeten werken?
Het antwoord is eenvoudig. Het werk van een hypnotherapeut bestaat uit het veranderen van gewoontes die verankerd zijn in het onderbewustzijn. Bij veel diëten is er sprake van een bewust proces m.a.w. we moeten voortdurend denken aan wat we wel- en wat niet mogen eten. Het kost weinig moeite om dit een tijdje vol te houden. Wanneer onze aandacht echter verslapt dan zal de gewoonte weer terugkomen. Er vindt weer een omgekeerd proces plaats (jojo-effect). Het is dus van groot belang dat we zowel stappen ondernemen op een bewust- als ook onbewust niveau. En dat is precies het terrein waarop een hypnotherapeut zich begeeft.

Laten we eerlijk zijn, ook afvallen met behulp van hypnose of hypnotherapie is niet gemakkelijk. Wanneer je echter openstaat voor hypnotherapie en je motivatie voldoende is, zijn de mogelijkheden haast onbegrensd. In enkele behandelingen en de juiste instelling van de cliënt kan zich gemakkelijk een permanente verandering voordoen. Een verandering in het eetpatroon waarbij men niet steeds op een bewust niveau aan eten hoeft te denken. Het onderbewustzijn regelt het als het ware zelf. Een groot voordeel is dat de cliënt het eetprobleem los mag laten en er niet meer mee bezig hoeft te zijn. Afvallen op de "automatische piloot" dus. Het proces van afvallen kan prima gecombineerd worden met adviezen van een diëtist.Wil je tot 10 kilo afvallen dan is dit de juiste hypnose sessie voor jou!

Een hypnose Sessie duurt maximaal 90 minuten. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

Kosten Hypnose Sessie: 1 - € 135,- | 2 - € 270,- | 3 - €375,-

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.


Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud