Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige

Meer zelfvertrouwen nodig?

Veel of weinig zelfvertrouwen, het hoort bij wie we zijn. Mensen met een laag vertrouwen in zichzelf denken er niet voortdurend aan, zij zijn hieraan gewend geraakt. Vaak wordt gezegd dat het lage zelfvertrouwen schuilt in iemands karakter.
Toch kun je er veel hinder van ondervinden. Mensen met een laag vertrouwen in zichzelf stralen dit vaak uit. Ze kunnen moeilijk keuzes maken en bereiken vaak niet datgene wat ze willen bereiken, bijvoorbeeld in het arbeidsproces. Hoewel anderen het voor de wind gaat, slagen zij er maar niet in om hoger op te komen. Ook in het aangaan van relaties hebben zij vaak moeite om een geschikte partner te vinden. Ze zijn minder succesvol en voelen zich veelal onbegrepen.


Zelfvertrouwen is het vertrouwen dat je in jezelf hebt. Het is een realistische kijk op je eigen kunnen en doen. Het opbouwen ervan is een proces dat al in de kinderjaren begint. Onze ouders, maar ook de omgeving (vrienden, school, omgeving) is hierbij van grote invloed. Een kind dat opgroeit in een open- en liefdevolle samenleving zal op latere leeftijd nauwelijks last hebben van gebrek aan zelfvertrouwen.

Angsten
Angstklachten komen vaak voor, maar worden niet altijd herkend. Veel mensen hebben langere tijd, soms jaren, last van angstklachten voordat ze hulp zoeken. In de tussentijd kan de angst steeds erger worden en het leven gaan beheersen. Dan is er sprake van een angststoornis. Het is belangrijk om op tijd aan de slag te gaan met het verminderen van je angst.Iedereen voelt zich wel eens bang, angstig of zenuwachtig. Zenuwen voor een examen, zorgen over de uitslag van een medisch onderzoek, schrikken van een auto die je bijna van de fiets rijdt. Situaties die iedereen kent uit het dagelijks leven.Angst maakt alert, angst is een emotie die je helpt om te reageren wanneer er gevaar dreigt.
Je lichaam komt in een staat van paraatheid. Je hart gaat sneller kloppen, je bloeddruk gaat omhoog, je spieren spannen zich aan, je transpireert en je ademhaling versnelt.

Angst of angststoornis?
Veel mensen met angstklachten denken onterecht dat ze de enige zijn die zich zo voelen. Maar liefst één op de vijf mensen lijdt in zijn of haar leven aan een angststoornis. Wat is het verschil tussen ‘gewone’ angst en een angststoornis of fobie? Bij een angststoornis of fobie is de angst heviger en staat deze niet meer in verhouding tot dat waar je bang voor bent. Ook blijft angst langer bestaan en is het gevoel voortdurend op de achtergrond aanwezig. En de angst belemmert je in je dagelijks leven. Een psycholoog, psychiater of huisarts kan beoordelen of je een angststoornis hebt. Zelf kun je kijken of je je herkent in angstklachten.
Uiteraard kennen we veel verschillende soorten angsten oa.
Rijangst -
Spreekangst - Braakangst -
Angst voor Tandarts
-
Faalangst -
Hoogtevrees -
Paniekaanvallen
 -  
Examen vrees - Vliegangst.
                                                                                                                                                                            
Wat is een Fobie of niet-reële Angst?
Wanneer een bepaalde situatie u normaal gesproken geen angst mag inboezemen en u toch in paniek raakt, blokkeert of lichamelijke spanningsreacties vertoont, dan heeft u een niet-reële angst. Als u zich dagelijks meer dan twee uur druk maakt over dergelijke panieksituaties dan wordt het een fobie genoemd.Hoe een fobie ontstaat is grotendeels onbekend. In principe kan iedereen een fobie ontwikkelen. Maar ook veel verschillende fobieën o.a :
Clautrofobie (ruimtes) -
Emetofobie ( braakangst)
-  
Kynofobie (hond) - Mysofobie (smetvrees) - Hematofobie (bloed)
                                                                                                                                                                       
Een hypnose Sessie duurt maximaal 90 minuten. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

Kosten Hypnose Sessie: 1 - € 135,- | 2 - € 270,- | 3 - €375,-

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 06 - 45 62 42 75


Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.


Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud