Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige
Wanneer je een depressie hebt zit je, om het maar zacht uit te drukken, niet zo heel erg lekker in je vel. Mensen die hier niet mee bekend zijn doen hier nog wel eens lacherig over. Dit is echter pure onwetendheid, want een depressie heeft grote impact op jouw dagelijks functioneren. Een depressie kan er zelfs toe leiden dat je helemaal niet meer in staat bent om te functioneren. Uit een depressie komen op eigen houtje valt niet mee en kost tijd, erg veel tijd. Daarnaast wordt er een beroep gedaan op doorzettingsvermogen, wilskracht en karakter. Een depressie wordt ook nog wel eens behandeld door middel van medicijnen. Een succesvolle methode om depressie te behandelen die relatief onbekend is, is de behandeling van een depressie door middel van hypnose & hypnotherapie.

Wat is een depressie eigenlijk?
Voor we het over behandelen van depressie gaan hebben is het goed om te weten wat nu eigenlijk een depressie is. Immers, hoe kun je nu tot behandeling over gaan als je niet goed weet of je wel daadwerkelijk aan een depressie lijdt? Een depressie is eigenlijk een gemoedstoestand, maar dan wel een heel vervelende. Typische depressie kenmerken zijn een gevoel van lusteloosheid en desinteresse.

Tekenen van depressie
’sMorgens nauwelijks uit bed kunnen komen. Geen enkele interesse hebben in de dingen die je normaliter graag doet.Let op: Hypnotherapie is geen vervanging van medische hulpverlening en dient eerder als aanvullend hulp met de toestemming van je behandelende medische zorgverlener.
Burn-Out
Bewegen, vergeet het maar. Kwaliteit leveren, nope. Gefocust bezig kunnen zijn, dat lijkt alleen maar zo. Als je last hebt van een burn-out ben je na het overspannen worden gewoon verder gegaan en heb je géén gas teruggenomen, met alle gevolgen van dien. Een burn-out hebben is verschrikkelijk en het is voor veel mensen ook lastig om ervan af te komen en om geen terugval te hebben.
Hypnose kan je helpen bij het herstel na een burn-out, lees hier hoe:

Wat is een burn-out?
Als je last hebt van een burn-out ben je emotioneel en lichamelijk uitgeput. Je wordt hier vaak cynisch en een beetje ontkoppelt van. Je voelt je dan bijvoorbeeld niet meer verbonden met het werk dat je doet, ondanks dat je nog steeds vindt dat jij hier de beste in moet zijn. Je kunt door de burn-out het gevoel krijgen dat je niets goed voor elkaar krijgt en hierdoor gefrustreerd raken omdat je doelen niet haalt.Helaas is een burn-out iets wat erin sluipt. Op het moment dat je jouw bed niet meer uitkomt heb je waarschijnlijk al langere tijd last van burn-out klachten, maar ben je gewoon super slecht in het luisteren naar je lichaam.

Herkennen van een burn-out
Oké, dus als een burn-out erin sluipt, waaraan herken je die insluiper dan? Het is belangrijk om voor jezelf een soort checklist te maken om te zien of je last hebt van de volgende mentale klachten:
Slapeloosheid - Chronisch vermoeid - Vergeetachtig - Slechte concentratie - Angst - Depressieve klachten - Irritatie/woede. Dan kun je ook nog last hebben van meer fysieke klachten. Je hebt dan bijvoorbeeld last van: Gebrek aan eetlust/totaal niet eten - Je bent vaker ziek - Pijn in de borst - Vluchtige ademhaling - Kramp.

Een hypnose Sessie duurt maximaal 90 minuten. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

Kosten Hypnose Sessie: 1 - € 135,- | 2 - € 270,- | 3 - €375,-

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.


Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud