Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige
klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.


Ik werk in de eerste plaats met een thuis hypnose sessie die je van mij aangelevert krijgt via de E-mail of Whats Ap, deze ga je zeker een week voor de afspraak drie keer beluisteren , dit om de hypnose sessie zelf nog succesvoller te maken.Zodat je weet dat als we de hypnose sessie beginnen, wat je kunt verwachten. Tijdens de Afspraak kijken we ook nog even naar het Intakeformulier die je eerder online hebt ingevuld, deze onderteken je dan ook , zodat je zeker weet dat je de hypnose wilt ondergaan. Note: De thuishypnose sessie niet tijdens het autorijden of werk beluisteren!

Tijdsduur en kleding
Een sessie duurt ongeveer tussen een uur en de anderhalf uur. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen  maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een  joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.
Stoppen met roken en afvallen, kunnen in een sessie gedaan worden. Maar zware verslavingen zoals drugs en alcohol kosten meer tijd, ongeveer 4 behandelingen.  Vraag om meer info over de behandeling die je wilt ondergaan per telefoon of via mail.

Wat gebeurd er tijdens de Hypnose Sessie?
Aan de hand van een door jou in te vullen intakeformulier wordt er een plan van aanpak opgesteld. Je zit op een comfortabele stoel, dus het is niet echt nodig om te liggen (is wel mogelijk indien gewenst), en wordt ingeleid in de hypnose. De zogenaamde inductie vindt plaats. Dit is een methode om u in hypnose te brengen. Er zijn verschillende soorten van inducties mogelijk, dit hoeft niet bij ieder persoon of iedere sessie hetzelfde te zijn. Hierna wordt de hypnose verdiept (door verschillende technieken) en je zult je heerlijk ontspannen voelen.

Wanneer je op de gewenste diepte van hypnose bent zal ik  rechtstreeks met uw onderbewustzijn communiceren, en het onderbewustzijn suggesties geven die  bijdragen tot het gewenste resultaat.Soms kan het wenselijk zijn om in jouw onderbewustzijn terug te gaan in de tijd (regressie) om tot een oplossing te komen. Aan het einde van de sessie vindt de zogenaamde exductie plaats, dit is het uit de hypnose halen. En zorg ik er voor dat je met een heerlijk gevoel terug kunt kijken op de ervaring. Soms is één enkele sessie genoeg om het gewenste resultaat te behalen, er kunnen ook meerdere sessies nodig zijn. Een sessie varieert in lengte maar duurt eigenlijk nooit meer dan uur tot 1,5 uur. Indien er na vijf sessies geen merkbare verbetering is bereikt, moet worden bezien of hypnose wel het geschikte middel voor jou is of dat het misschien beter is om een andere behandeling te ondergaan. Na de hypnose sessie zullen we rustig even napraten over wat je hebt ervaren.

Je kan alleen in hypnose gebracht worden als je het zelf echt wil.Je blijft bij je volle verstand, sterker nog, jou brein werkt 400% scherper dan in een normale toestand. je kan dus weglopen, kijken, bewegen, iets weigeren, eten of drinken. en je kan super goed liegen. Dat komt omdat je brein 400% scherper is. Als getuigen bent van een misdrijf werkt hypnose heel goed omdat je precies weet wat je gezien hebt en zonder twijfel. Maar als je dader bent brengen ze je niet onder hypnose omdat je dan te goed kan liegen. Hypnose is eigenlijk een volledige ontspanning, (nee je slaapt absoluut niet!) Zelden in je leven heb je je zo ontspannen gevoeld en het is fijn om zo ontspannen te zijn. Je hoeft niets te doen, alleen maar te relaxen.

Een échte Hypnose kan:
* Patronen doorbreken
* Problemen oplossen
* Balans herstellen

Kosten Hypnose Sessie: 1 - € 135,- | 2 - € 270,- | 3 - €375,-

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.


Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud