Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige 

Hypnotherapeut Jolanda van Bavel

Mijn naam is Jolanda , ik ben 51 jaar. In de eerste plaats geloofde ik niet in hypnose omdat ik dacht geen controle te hebben als ik in hypnose zou gaan , de werkelijkheid is heel anders! Je hebt juist controle omdat je eigenlijk in een rustige verdiepende gevoel van rust gaat.Ik heb mijn opleiding als hypnotherapeut gedaan omdat ik zie , voor mezelf, maar ook voor anderen , wat hypnose kan doen om mensen ``beter`` te maken maar vooral dat te ervaren zonder veel toeters en bellen.Hypnose is een simpele techniek om de mensen suggesties te geven op allerlei mogelijke gebieden om je daarna weer goed te voelen en bewust te zijn van de veranderingen die de hypnose je kunt geven.

Ik vindt het belangrijk om me te blijven verdiepen wat ik met hypnose voor de mensen kan doen, dus ik blijf me specialiseren in allerlei soorten van hypnose. Zodat ik nog meer kan betekenen voor mensen die met allerlei klachten naar mij toe komen. Wat voor jou belangrijk is is voor mij ook belangrijk , we gaan voor het hoogst mogelijk resultaat. Je moet weten dat hypnose een steuntje in de rug is en jij zelf ook de motivatie moet hebben om van jouw klachten af te komen.We gaan samen bepalen wat voor soort  hypnose je nodig hebt.

Ik werk in de eerste plaats met een thuis hypnose sessie die je van mij aangelevert krijgt via de E-mail of Whats Ap, deze ga je zeker een week voor de afspraak een keer per dag beluisteren , dit om de hypnose sessie zelf nog succesvoller te maken.Zodat je weet dat als we de hypnose sessie beginnen, wat je kunt verwachten. Tijdens de Afspraak kijken we ook nog even naar het Intakeformulier die je eerder online hebt ingevuld, deze onderteken je dan ook , zodat je zeker weet dat je de hypnose wilt ondergaan.

Ik wil jou graag helpen o.a. op het gebied van :
* Stress * Burn-out Klachten *Angst * Depressie
*Pijnklachten * Afvallen * Stoppen met Roken of Drinken
* Afvallen * *Trauma Verwerking dmv Regressie HypnoseIk ben aangesloten bij Hypnose Vereniging Nederland:
Hypnose Vereniging Nederland - België is de beroepsorganisatie voor professionele hypnotherapeuten. Alle leden zijn gecertificeerd.
De HVNL-B leden voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels en proces- & procedure vereisten, en vallen onder klacht- & tuchtrecht of geschiloplossing en arbitrage.


Ik ben ingeschreven in het International Coaches Register

Opleidingen:
* Officiele opleiding voor Hypnotherapeut bij Hypnoworld  

Klik hier voor meer informatie

* Regressie Therapeut
* Hypnose voor Kinderen
* Hypnose voor Pijn en Anethesie
* Hypnose & EMDR
* Het Simpson Protocol

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.


Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud