Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige

Zielsregressie of Reis naar het Tussenbestaan: reizen voorbij tijd en ruimte

Rode draad door al je levenservaringen

Op dit type vragen krijg je tijdens zo’n spirituele reis een diepgaand antwoord. Door de zielsherinneringen krijg je inzicht in jouw levensweg en weet je weer wie je diep van binnen bent en hoe dat aansluit in je huidige leven. Je ziel wordt ‘blootgelegd’, puzzelstukjes vallen in elkaar. Door het overzicht van alle levens, ontdek je je rode draad door verschillende levens heen.
Een zielsregressie is niet gericht op het verwerken van een trauma. Maar doordat je vanuit een diep gevoeld, bovenpersoonlijk standpunt overzicht krijgt over karmische verbindingen en (soms) blokkades of verstrikkingen, voel je vaak een intense opluchting. Door het grotere plaatje diep te doorvoelen, komt het kleinere in een heel ander licht te staan. Zo wordt een Spirituele Regressie een helende spirituele reis, waarin je je spirituele bronnen en krachtplaatsen hervindt en deze opnieuw in jezelf verankert. En daarmee, ook krachtiger, meer aanwezig en meer in balans bent in het hier en nu.

Tijd is niet belangrijk
Mensen die een zielsregressie hebben ondergaan, zijn hiervan na afloop erg onder de indruk. Ten eerste omdat je geen tijdsbeleving meer hebt. Verder omdat de tegenstellingen en beperkingen die je in je aardse bestaan ervaart, in een zielstrance volledig wegvallen. Anders dan bij een ‘gewone’ regressie, gaan we in een zielsregressie niet op zoek naar de oorzaak van een lichamelijk of geestelijk ongemak. Na zo’n spirituele reis zal het vermogen om vanuit dit hogere perspectief naar jezelf te kijken, altijd bij je blijven. Ook diepe oer-angsten zoals angst voor de dood, zullen sterk verminderen of verdwijnen, doordat deze in zielenwereld onbekend zijn.

Soms beseffen we ineens dat de gebeurtenissen in ons leven niet toevallig zijn. Er lijkt dan sprake van verwevenheid. Van een lijn, een thema, dat de gebeurtenissen in ons leven met elkaar verbindt. Of zelfs meerdere thema’s waarvan ineens – of meer geleidelijk – duidelijk wordt dat ze met elkaar samenhangen. Ook kan het zijn, dat we het gevoel hebben iemand al eens eerder te hebben ontmoet, en dat deze persoon een ‘soul mate’ of zielsverwant is.
Een bovenpersoonlijk perspectief helpt ons dan, om die gebeurtenissen helder te laten oplichten en de ontbrekende schakels te vinden.
Herinneringen van de ziel
In een zielsregressie, die 2 x 90 min duurt, gebruik ik een diepere hypnose die het voor jou mogelijk maakt verbinding te maken met je zielsherinneringen en – ervaringen uit het bardo of tussenbestaan. Je gaat dus een reis maken naar de zielenwereld, een reis naar de tijd die je ziel doormaakt tussen levens in. Het is zoals bij een BDE of Bijna-doodervaring, maar deze keer ga je wél helemaal door de tunnel heen terwijl je toch veilig én bewust bij mij op de tafel ligt. Tijdens deze zielenreis, een helende reis in de spirituele wereld, krijg je antwoorden op eeuwenoude levensvragen.
Zoals:
● Wat is de zin, verbonden aan angst/verdriet/woede/onmacht , die ik in mijn incarnatie(s) op aarde tegenkom?
● Wat heb ik te leren van relatieproblemen, nu of in het verleden?
● Waarom is mijn zielsverwant(e) .......... niet mijn partner geworden in dit leven?
● Waarom heb ik .....moeten doormaken?
● Waarom heb ik gekozen voor incarnatie in mijn familie /gezin in mijn huidige leven?
● Waarom voel ik me zo slecht thuis op de aarde / in een (bepaald) menselijk lichaam?
● Wat betekenen mijn huidige geldproblemen voor de ontwikkeling van mijn ziel?
● Wanneer ben ik het meest verbonden geweest met de natuur/ met mensen/ met mezelf / met andere mensen/ met de natuur/ met de cultuur waarin ik leef(de)?
● Wat is er nodig om me meer verbonden te voelen met anderen?
● Wat is mijn belangrijkste kennisbron?
● Wat zijn de belangrijkste kruispunten in mijn levens / levenservaringen waarop kritische
keuzes werden gemaakt?
● Wat is de karmische zin, of het leerproces van die patronen?
● Hoe kan ik bepaalde, hardnekkige gedragspatronen bijstellen, waar ik in mijn huidige leven last van heb? Wat is daarvoor nodig?

Een Ziel Regressie duurt 2 x 90 min. De Kosten bedragen € 250,-. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen.Kleed je lekker comfertabel,
zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

Kosten Hypnose Sessie: 1 - € 135,- | 2 - € 270,- | 3 - €375,-

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.


Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud