Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige
 

Migraine is een hersenaandoening die vaak gepaard gaat met hevige hoofdpijnaanvallen en misselijkheid. Ook uitvalsverschijnselen en overgevoeligheid voor licht of geluid komen in dit ziektebeeld vaak voor. Mensen die hier last van hebben, voelen een aanval vaak opkomen. Meestal aan de hand van stemmingsveranderingen en een overgevoeligheid voor prikkels van buitenaf (lawaai, licht, geuren).Soms wordt vlak voor de aanval een uitval van het gezichtsvermogen waargenomen.

Zij ervaren tintelingen of een doof gevoel in het gezicht, armen of benen. Een migraine aanval zelf kenmerkt zich door hevige, vaak kloppende hoofdpijn, misselijkheid en neiging tot braken. Dit kan enkele uren tot wel enkele dagen voortduren. Na de aanval is de patiënt vaak vermoeid en heeft dan ook weer enige dagen nodig om te herstellen.
Volgens officiële cijfers krijgen 33% van de vrouwen en 13% van de mannen in Nederland ooit in hun leven migraine. Het meeste komt het voor bij mensen in de leeftijdscategorie van 15 tot 55 jaar.
 
Migraine & hypnose - behandeling met hypnotherapie
Migraine wordt, zoals bij de meeste kwaaltjes, meestal via medicijnen aangepakt. Recent kwam ik een bericht tegen waarin werd aangegeven dat medicatie tegen migraine oude pijnen weer opnieuw kan activeren. Denk dan aan pijnen van oude wonden of van breuken of ontstekingen. Deze bijwerking geldt niet voor alle medicijnen, maar bij sommige medicijnen is deze bijwerking nu wel al meerdere keren vastgesteld. Medicijnen zijn een samenstelling van chemicaliën die niet in het lichaam thuis horen. Door ze toch in te nemen, veroorzaak je een onbalans in het lichaam. Wat zou jij doen als je weet dat er een mogelijkheid is om via hypnotherapie en bepaalde oefeningen nooit meer last te hebben van migraine? Blijf jij dan chemicaliën slikken?
 
Hypnotherapie werkt ook om migraine te verlichten en zelfs helemaal te voorkomen. Zonder verdere bijwerkingen.
 
Een hypnose Sessie duurt maximaal 90 minuten. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

Kosten Hypnose Sessie: 1 - € 135,- | 2 - € 270,- | 3 - €375,-

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.


Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud