Hypnose Sessie Pijn Reductie - Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige

Hypnose Sessie Pijn Reductie

Chronische pijn is wellicht de meest onbegrepen klacht die mensen kunnen hebben. Tegelijkertijd is het ook één van de meest voorkomende klachten. Aangenomen wordt, dat 1 op de 10 mensen te kampen heeft met
chronische of uitbehandelde pijn.

Pijnreductie vindt in de meeste gevallen plaats door inname van medicatie echter hiermee worden uitsluitend de symptomen bestreden. Daarnaast is het langdurig innemen van medicijnen vaak ongewenst i.v.m. bijeffecten.
Aan de hand van pijnzenuwen worden signalen via het centrale zenuwstelsel doorgegeven aan de hersenen. Pijnreductie / pijnbestrijding door middel van hypnose en hypnotherapie is er op gericht om de pijnsignalen anders te interpreteren. De pijncyclus wordt als het ware doorbroken waardoor we pijn anders ervaren.

Hypnose voor hoofdpijn en migraine

Hoofdpijn en migraine zijn mooie voorbeelden hoe hypnose toegepast kan worden. Belangrijk blijft altijd de vraag ‘Wat is de oorzaak van de pijn?’ Pijn is ook bij ‘gewone’ hoofdpijn of migraine altijd een signaal van het lichaam dat er iets aan de hand is. Hoofdpijn is heel dikwijls een spanning. Zodra de oorzaak achterhaald is, heb je die hoofdpijn niet meer nodig. Je kunt dan door middel van de hypnose de hoofdpijn of migraine ‘stil zetten’.

Pijn Reductie bij:
*Hoofdpijn en Migraine
*Gewrichts pijnen
* Blessures
* enz

EenSessie duurt ongeveer tussen een uur en de anderhalf uur. Soms komen er onverwachtse blokkades op en kan het langer duren. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

Kosten Hypnose Sessie:  € 125,-
Misschien zijn er meerdere sessies nodig.

Contact:

Jolanda van Bavel -  06 - 45 62 42 75   info@hypnosecentrumderoos.nl


Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.


Een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst.
Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud