Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige
                Hypnose maakt een “helende” regressie mogelijk

Omdat in hypnose het bewustzijn verlaagd is, is het kritisch denkend brein op de achtergrond en is er dus meer ruimte voor je onderbewuste gedachten. In een lichte hypnose kunnen er al allerlei beelden en gevoelens uit het verleden ont-dekt worden. Voor een regressie willen we een diepere trance bereiken, hiervoor gebruiken we verschillende “inductie” technieken. In een diepe hypnose kunnen de herinneringen teruggaan naar de kindertijd en soms ook tot in de baarmoeder en voor hen die geloven in reïncarnatie kun je inderdaad verder terug naar vorige levens.

Nadat er inzicht is verkregen in de oorzaak van het huidige probleem kan er “heling’ plaats vinden, soms is het zien door de ogen van nu al voldoende om het ongewenste effect te laten verdwijnen. In andere gevallen is er meer werk nodig maar ook dat kan direct in de sessie samen met mij worden gedaan. Omdat de problematiek waarmee wordt gewerkt vaak al heel lang bij je is, kan de sessie heftige (vaak bevrijdende) emoties oproepen. In principe is een enkele sessie al genoeg om veel in beweging te brengen.

Moet ik geloven in hypnose om in regressie te kunnen gaan?
Dat is niet nodig en je mag dus vooraf zeker kritisch zijn. Om een goede hypnose te kunnen ervaren is een open en nieuwsgierige houding het meest effectief.Regressie gaat om het herbeleven van gebeurtenissen die zich eerder in dit leven of vorige leven van de cliënt hebben voorgedaan. Door eerdere gebeurtenissen uit het leven van de cliënt te verkennen in het onderbewustzijn kunnen tal van problemen aangepakt worden.

Een hypnose Sessie duurt maximaal 90 minuten. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

Kosten Hypnose Sessie: 1 - € 135,- | 2 - € 270,- | 3 - €375,-

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 06 - 45 62 42 75
Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.


Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud