Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige
Het Simpson Protocol is een integrale vorm van therapie die de cliënt in het centrum plaatst.  SP is ontwikkeld door Ines Simpson (Canada).  In de hypnose sessiesessie wordt er gewerkt met hypnose om een verbinding te kunnen maken met een wijsheid, die wij benoemen als Hoger Bewustzijn.  Eenmaal dat deze verbinding optimaal is en er vlot gecommuniceerd kan worden met het Hoger Bewustzijn, wordt het mogelijk om de oorzaken van een probleem te achterhalen en te helen.  De cliënt staat centraal en gaat dus zelf met begeleiding van het Hoger Bewustzijn het probleem helen.  Dit gegeven is toch wel bijzonder en zorgt ervoor dat er ook holistisch kan gewerkt worden.  Er kan dus op verschillende niveau’s gewerkt worden: op mentaal-, emotioneel-, fysiek-, spiritueel- en informatie niveau. Soms dient er ook op lichamelijk niveau iets hersteld of losgelaten te worden. Lichaam en geest werken misschien meer samen dan dat we denken. Klik hier voor verder uitleg Simpson Protocol.


Door onderstaand intakeformulier in te vullen gaat u akkoord met de behandelwijze hypnose.
U begrijpt dat u altijd het proces zelf kunt beginnen en beëindigen. U bent op de hoogte van het concept en geeft de hypnotherapeut toestemming t.b.v. de behandeling.
U kunt geen rechten ontlenen aan resultaten die voorvloeien uit de behandeling. De inhoud van de sessie wordt vertrouwelijk behandeld.

U begrijpt dat hypnose geen vervanging is voor medische zorg.
U zult uw eventuele medicatie nooit stoppen zonder advies van uw medisch-specialist of huisarts. U bent op de hoogte van de mogelijkheden en de beperkingen die hypnose biedt.
Bij de hypnotherapie is dat rust en inspanning en geen resultaatverplichting. Tevens gaat u akkoordt met de algemene voorwaarden en privacybeleid (AVG) zoals beschreven op deze website.
Klik hier voor de algemen voorwaarden.

(Het getekende intakeformulier en de algemene voorwaarden blijven altijd geldig gedurende alle hypnose sessies of andere dienstverleningen die u bij Hypnose Centrum De Roos afneemt.)
Alle Hypnose sessies worden in een keer van te voren betaald. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. * = een Verplicht veld.

Kosten Hypnose Sessie: 1 - € 135,- | 2 - € 270,- | 3 - €375,-


1 - € 135,-
2 - € 270,-
3 - € 375,-
Ja
Nee


Ja
Nee

Ja
Nee


Ja ( De kosten bedragen ex btw)
NeeJa
Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud