Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige


Op zoek naar een doeltreffende en goedkope manier om niet-roker te worden? Hypnose en hypnotherapie verandert blijvend deze negatieve gewoonte.

Stoppen met roken? Voor elke verslaving geldt dat er eens een begin gemaakt wordt, zo ook voor rookverslaving. Het eerste sigaretje wordt vaak op jeugdige leeftijd gerookt. Hoewel er het besef is dat roken slecht voor ons is, zijn de mogelijke gevolgen nog niet te overzien. Het is juist leuk om iets te doen wat eigenlijk niet mag, iets waar je op latere leeftijd beslist spijt van krijgt. Er komt een tijd dat men wil ophouden met roken, sommige vanwege gezondheidsredenen, anderen bijvoorbeeld om financiële redenen. Stoppen met roken is makkelijker dan je denkt.

Eén sigaretje maakt je nog niet meteen verslaafd. Pas als we het roken op regelmatige basis herhalen, wordt roken tot een gewoonte, een automatisch proces, een rookverslaving. Je steekt eigenlijk een sigaretje op zonder erbij na te denken. Een gewoonte die slecht voor ons is, noemen we een verslaving, in dit geval een rookverslaving.

Stoppen met roken, hoe doe je dat?
Tja, ging dat maar zo gemakkelijk. Elke roker heeft wel eens geprobeerd om aan deze verslaving een einde te maken. Stoppen met roken blijkt echter helemaal niet zo gemakkelijk. Veel rokers vervallen weer in oude gewoonten na het opsteken van één sigaretje en al gauw is de consumptie weer gestegen tot het aantal dat men voordien rookte.Onderzoek wijst uit dat nicotinevervangers nauwelijks bijdragen aan het verminderen van het aantal rokers. Het is dan ook niet zozeer de nicotine die je verslaafd houdt, maar veel meer de gewoonte. Tijdens rookmomenten is er een behoefte van binnenuit die je aanzet tot het roken van een sigaretje. Deze drang is nauwelijks te weerstaan en sterk in het onderbewustzijn verankerd.

Stoppen met roken d.m.v. hypnose en hypnotherapie
Wil je echt een einde maken aan jouw rookverslaving en definitief stoppen met roken? Hypnose en hypnotherapie kan je daarbij uitstekend helpen. Hypnose zorgt ervoor dat het onderbewustzijn wordt aangepast, zodat het zich zal gaan gedragen als een niet-roker. Maak je geen illusie, stoppen met roken is nooit gemakkelijk, ook niet bij hypnose of hypnotherapie. Echter met de juiste motivatie en een klein beetje doorzettingsvermogen zal je in korte tijd verlost zijn van een verslaving die je al jaren in de greep houdt.Stoppen met drinken. Het klinkt voor de leek gemakkelijker dan het is.“Dan laat je die fles toch gewoon staan?”  – Je zou wel willen!


Alcoholverslaving of alcoholmisbruik: Wanneer heb je een probleem?    
Een van de alcoholisme symptomen is het lange tijd niet onder ogen durven zien van het probleem, maar het feit dat je dit leest betekend al dat je op de goede weg bent.We spreken over een drankverslaving
wanneer alcohol niet langer een sporadisch pleziertje is, maar wanneer je het gevoel hebt niet zonder alcohol te kunnen functioneren of wanneer het je normale dagelijks functioneren in de weg staat.Wanneer de behoefte aan alcohol sterker is dan je vermogen om te stoppen met drinken, heb je een alcohol verslaving. Zoals ook bij andere verslavingen het geval is, kan alcoholmisbruik lastig te doorbreken zijn op eigen houtje en veelal is het moeilijk te erkennen dat je een probleem hebt.

Een hypnose Sessie duurt maximaal 90 minuten. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

Kosten Hypnose Sessie: 1 - € 135,- | 2 - € 270,- | 3 - €375,-

Stoppen met Roken -    1 - €135,-
Stoppen met Drinken - 3 - € 375,-

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 010 - 4.100.185
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.


Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud