Hypnose Sessies Virtuele Maagband - Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige

Hypnose Sessies Virtuele Maagband


De virtuele maagband heeft zijn status te danken aan de enorme successen die behaald zijn onder mensen met (klinische) obesitas. Dit is ook in de media niet onopgemerkt gebleven. Kranten, tijdschriften en tv-programma’s besteden er aandacht aan.Het principe van een virtuele maagband berust op het gegeven dat het onderbewustzijn geen onderscheid maakt tussen werkelijkheid en fictie. In tegenstelling tot de risico’s van een operatief aangebrachte maagband (gastric band) kent de virtuele maagband geen negatieve bijwerkingen en/of risico’s.Het is 100% veilig, er is geen narcose nodig, er zijn geen littekens en er is geen herstelperiode van toepassing.

Toch blijkt de virtuele maagband minstens net zo effectief als een echte maagband!

De virtuele maagband procedure richt zich op de (vaak onbewust) oorzaken van overgewicht en niet alleen op symptoom bestrijding. Dit maakt het effect van de virtuele maagband in vrijwel alle gevallen langdurig tot blijvend.De virtuele maagband is een techniek die de gezondheid en het leven van veel mensen kan verbeteren zonder de risico’s van een operatie!Ben je 10 kilo (of meer) te zwaar en heb jij een BMI die hoger is dan 32, dan kom je hier al voor in aanmerking.

Een Sessie duurt ongeveer tussen een uur en de anderhalf uur. Soms komen er onverwachtse blokkades op en kan het langer duren. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

De maagband wordt in 4 sessies geplaatst en je krijgt er een strakke begeleiding bij. De sessies duren ongeveer 1. a 1,5  uur per sessie. (Na de sessie hebben we na 14 dagen telefonisch contact om te kijken wat de hypnose heeft gedaan)


De kosten bedragen voor 4 sessies € 695,00 incl coaching


Wil je minder kilo's afvallen dan is een maagbandje niet geschikt. Maar dan kan je een aparte hypnose sessie afvallen laten doen die minstens zo effectief is .

Contact:

 Jolanda van Bavel -  06 - 45 62 42 75   info@hypnosecentrumderoos.nl

Of klik hier als je wil  dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

Een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud