Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige
klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

Hypnose is een toestand waarin er een directe toegang is tot
het onderbewustzijn.Het is een aangename methode waarbij er een rustige en ontspannen toestand van lichaam en geest ontstaat.Een toestand waarbij alles gewoon waargenomen wordt en er toch een directe toegang tot het onderbewustzijn is.In deze toestand, die we Hypnose noemen, is er de mogelijkheid om het onderbewustzijn de denkbeelden, overtuigingen en emoties die ongewenst zijn om te laten zetten in een gewenste vorm.Zo kan de overtuiging dat je een roker bent omgezet worden in een nieuwe vorm, namelijk ik ben geen roker.

Het onderbewustzijn is namelijk de basis van al ons gedrag, onze emoties en onze lichamelijke verschijning.Het bevat alle informatie waarop wij denken, redeneren, ervaren, voelen en ons lichaam zich presenteert.De programmering vindt plaats gedurende ons leven en heeft als grootste doel het beschermen van het lichaam en de geest.Ervaringen en waarnemingen worden geinterpreteerd en opgeslagen. Op basis hiervan leven wij. Het veranderen van deze programmering gaat in het dagelijkse leven heel moeilijk en langzaam.

De directe toegang tot het onderbewuste is een zegen.Het scheelt een lang traject van met ons bewustzijn doorzetten, afzien en uiteindelijk toch falen.Want hoewel je op wilskracht soms iets snel kan bereiken lukt dat met projecten die langere tijd in beslag nemen vaak niet.Op de achtergrond is er namelijk altijd nog steeds dat stemmetje dat je dan toch een sigaret laat pakken, je wijs maakt dat je dat ene koekje wel kan nemen of wat je ook doet je toch niet goed genoeg zal zijn. Dat stemmetje komt uit je onderbewustzijn. Het is de uitdrukking van het negatieve denkbeeld, de negatieve overtuiging of emotie die je nog diep in je hebt. Met Hypnose verander je dat waardoor er een ondersteunende, krachtige en energieke beweging ontstaat richting het doel wat je wilt bereiken.

Een échte Hypnose kan:
* Patronen doorbreken
* Problemen oplossen
* Balans herstellen

Kosten Hypnose Sessie: 1 - € 135,- | 2 - € 270,- | 3 - €375,-

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 06 - 45 62 42 75
Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.


Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud