Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige
Meer zelfvertrouwen nodig?

Veel of weinig zelfvertrouwen, het hoort bij wie we zijn. Mensen met een laag vertrouwen in zichzelf denken er niet voortdurend aan, zij zijn hieraan gewend geraakt. Vaak wordt gezegd dat het lage zelfvertrouwen schuilt in iemands karakter.

Toch kun je er veel hinder van ondervinden. Mensen met een laag vertrouwen in zichzelf stralen dit vaak uit. Ze kunnen moeilijk keuzes maken en bereiken vaak niet datgene wat ze willen bereiken, bijvoorbeeld in het arbeidsproces. Hoewel anderen het voor de wind gaat, slagen zij er maar niet in om hoger op te komen. Ook in het aangaan van relaties hebben zij vaak moeite om een geschikte partner te vinden. Ze zijn minder succesvol en voelen zich veelal onbegrepen.

Zelfvertrouwen is het vertrouwen dat je in jezelf hebt. Het is een realistische kijk op je eigen kunnen en doen. Het opbouwen ervan is een proces dat al in de kinderjaren begint. Onze ouders, maar ook de omgeving (vrienden, school, omgeving) is hierbij van grote invloed. Een kind dat opgroeit in een open- en liefdevolle samenleving zal op latere leeftijd nauwelijks last hebben van gebrek aan zelfvertrouwen. Wordt het kind echter te beschermd opgevoed, gepest of krijgt het veel kritiek te voorduren, dan kan dit op latere leeftijd leiden tot gebrek aan zelfvertrouwen. Het e.e.a. uit zich dan door alles in twijfel te trekken. Hoewel je wel een eigen mening kunt hebben, durf je er vaak niet voor uit te komen. Je bent bang dat je mening niet gewaardeerd wordt. Wellicht tijd om wat aan zelfverbetering te doen.

Laag zelfvertrouwen?

Door middel van hypnose en hypnotherapie wordt het onderbewustzijn als het ware “gereset”. Als jij klaar bent voor een nieuw begin en meer zelfvertrouwen

Een Sessie duurt ongeveer tussen een uur en de anderhalf uur. Soms komen er onverwachtse blokkades op en kan het langer duren. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

Kosten Hypnose Sessie:  € 125,-

Contact:

Jolanda van Bavel -  06 - 45 62 42 75   info@hypnosecentrumderoos.nl

Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

Een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst.
Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud