Hypnose Rotterdam - Het Centrum voor Hypnose & Regressie

Hypnoterapie & Regressie
06 - 45 62 42 75
Ga naar de inhoud
Online Intakeformulier
Hypnose
Hypnose & Regressie
Hypnose Sessie
Hypnose & Klachten
Overige


Hooikoorts? Hypnotherapie helpt!Het voorjaar is aangebroken. De dagen zijn weer langer dan de avonden. De zon straalt sterk en energiek. En alles komt weer in bloei. Wat een prachtig seizoen. Tenminste… als je geen last van hooikoorts hebt. Want dan betekent de komst van het voorjaar: niezen, snotteren, brandende en jeukende ogen of jeuk aan je gehemelte. Dat verstoort de voorjaarspret behoorlijk!
Hooikoorts, wat is dat eigenlijk?
Hooikoorts is een pollenallergie. Dat verklaart gelijk de andere benaming; pollinose. De medische term voor hooikoorts is: seizoengebonden allergische rhinitis. Hooikoorts is een allergie die opsteekt in het voorjaar en de zomer, de tijd dat planten hun pollen en stuifmeel verspreiden.In de media verschijnen berichten dat inmiddels 20 % van onze bevolking last heeft van hooikoorts en dat dit aantal drastisch groeit. NRC noemt dit een ongefundeerde uitspraak, daar onderzoekgegevens naar hooikoorts in Nederland ontbreken. Daar komt in ieder geval verandering in door het vijfjarig hooikoortsonderzoek van de Hogeschool Leiden.
Wat zijn de symptomen van hooikoorts?
Hooikoorts veroorzaakt vooral zichtbare symptomen aan neus en ogen. Maar ook een piepende ademhaling, hoesten of kortademigheid kan door hooikoorts veroorzaakt worden.
En dit alles is behoorlijk ingrijpend op de kwaliteit van leven.

Zo hebben hooikoortspatiënten last van:Vermoeidheid - Slaapproblemen -  Hoofdpijn - Concentratiestoornissen - Verminderde prestaties.                                                                                                                                                                                    
In de hypnotherapie beschouwen we een allergie als gedrag. Want je lichaam reageert op stoffen. Op iets van buiten. Terwijl die stoffen op zich helemaal niet schadelijk hoeven te zijn.Onderzoek eens bij jezelf ,Ik adviseer je om jezelf de volgende vragen te stellen: Wanneer kreeg je hooikoorts?  Wat gebeurde er in je leven rond die tijd?
Wat levert hooikoorts je op? Is dat rust? Had je dat toen nodig toen de hooikoorts begon?
                                                                                                                                                                
Neem gewoon de tijd om de antwoorden te ontdekken. Door middel van hypnose en hypnotherapie wordt het onderbewustzijn als het ware “gereset”. Als jij klaar bent voor een nieuw begin!


Een hypnose Sessie duurt maximaal 90 minuten. Het is zaak dat je geen andere afspraken hebt na de hypnotherapie omdat je je vermoeid kan voelen maar ook omdat de behandeling kan uitlopen. Kleed je lekker comfertabel, zoals bijvoorbeeld een joggingbroek, vermijd in ieder geval knellende kleding.

Kosten Hypnose Sessie: 1 - € 135,- | 2 - € 270,- | 3 - €375,-

Ik ben telefonisch bereikbaar op:
* 06 - 45 62 42 75

Of klik hier als je wil dat ik contact met je op neem voor een Hypnose Sessie.

LET OP!
Een consult, een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening
van Hypnose Centrum De Roos kan niet worden gezien als vervanging
van de reguliere geneeskunst.


Jeruzalemstraat 51
3061 GM - Rotterdam
06 - 45 62 42 75
Copyright 2021
Terug naar de inhoud